Elvis_sq

ELVIS ALIEVA

Aktor | Këngëtar | Stuntman | Musical Aktor | Artist Marcial | Muzikant

AKTUALE

 • “Sahatqija”
  me 18 Nëntor 2022 në kinema

  “Lamento Allegro”
  Reprizë:
  Shfaqjet: 9., 10., 13.-16., 27.-31. Dhjetor 2022
  Ora: 20:00
  Lokacioni: Taborstraße 10, 1020 Vienë
  -Infos und Details-

  “SINE META DROM”
  Puna e re e Serapions Ensembles
  Shfaqjet e filmit:
  15.- 23. Dhjetor 2022 | 15:30 – 23 Uhr
  24., 25. Dhjetor 2022 | Mbyllur
  26. – 30. Dhjetor 2022 | 15:30 – 23 Uhr
  31. Dhjetor 2022 | 15:30 – 20 Uhr
  Lokacioni: das Milieu Kino – Praterstern, 1020 Vienë
  -Info dhe Detaje-

  “Fahndung Österreich”
  Episodi 6
  Data: 12 Mai 2022
  Ora: 20:15
  Radiotelevizioni: Servus TV
  -Info dhe Detaje-

CV

Datëlindja 1991
Kombësia Shqiptarë
Gjatësia 182 cm
Sytë Gjelbër
Flokët Kafe
Trupi Atlet
Gjuhët Shqip, Gjermanisht, Anglisht, Italisht (Basics), Spanjisht (Basics), Serbisht (Basics) dhe Japonisht (Basics)
Zëri Tenor (f2 – c6)
Këndimi Musical, Operette, Oper, Chanson, Pop, Blues, Jazz, Reggae, Rock, Metal dhe Muzikë Popullore Shqiptare
Instrumente Kontrabas, Cello, Kitarë, E-Bas (5 vite experiencë në bend), Bateri dhe Tarabuka
Patentë shoferi B
Aftësi personale
Improvizim, Side dhe Front Split, Xhonglim (3-4 Topa), Stunt, Skermë në Skenë, Luftim në Skenë, Tap Dance
Mundësi banimi
Berlin, München, Hamburg, Helsinki, Stockholm, London, New York, Prishtinë

EDUKIMI ARTISITK

20132015 | Shkolla e aktrimit | Schauspielschule Krauss

Prej 2014 | Aktrim | Tania Golden    

Prej 2014 | Jazz Dance | Manuela Bayer

Prej 2014 | Balet | Percy Kofranek

Prej 2015 | Këndim (Musical, Operetë dhe Operë) | Peter Thunhart

Prej 2015 | Kitarë | Herrmann Platzer

Prej 2016 | Cello | Toshiko Morikawa

Prej 2016 | Kontrabas | Franz Mikyska

2016 | Casting Workshop | Nicole Schmied

2017 | Provim për prirje – Musical dhe Operetë | Raimund Theater

2018 | Dervish in Progress Workshop | Ziya Azazi

prej 2019 | Anëtar i SHAD Stuns | Esther Schneider dhe Josef Schützenhöfer

Elvis_sq

EDUKIMI SPORTIV

Elvis_sq

Prej 2012 | Skermë (Turnir Experiencë ) dhe Skermë në Skenë – Épée dhe Sabre | ASC Fechten – Alois und Mag. Dorothea Tanzmeister

Prej 2013 | Capoeira | Meia Lua Inteira Wien – Mag. Marc Heitler

Prej 2013 | Not | Universitätssportsinstitut der Universität Wien – Mag. Kuno Leu

Prej 2014 | Shigjetari | Bogensportakademie – Dipl.Ing. Martin Ptacnik 

Prej 2014 | Akrobaci, Gjimnastikë | Universitätssportsinstitut der Universität Wien – Pavel El-Hamalawi, MSc. Bakk Werner Eske und Mag. Dietrich Daniel Wendelin

Prej 2014 | Shaolin Kung Fu | Mag. Marc Pfaffenberger

Prej 2015 | Parkour | Universitätssportsinstitut der Universität Wien – Konstantin Oberlik von der APE ACADEMY

Prej 2015 | Iaido/Samurai (4.KYU)| Wiener Aikikai Union – Dipl.Ing. Andreas Flamm

Prej 2016 | Taekwondo (5.KUP) (Turnir Experiencë ) | Kampfkunstforum Wien – Mag. Gunther Maria Attarpour

Prej 2016 | Kickbox (4.KYU) (Turnir Experiencë ) | Team TAE KIBO – Levente Bertalan

Prej 2016 | Jujitsu (2.KYU) | Shobukai Austria – Dr. Franz Knafl

Prej 2018 | Muay Thai | Universitätssportsinstitut der Universität Wien

Seit 2019 | Dorë qëndrim (Baraspeshë dhe mobilitet) | Universitätssportsinstitut der Universität Wien – Svetozar Popovic 

Prej 2019 | Ultra Vrapues | 10Km për 39.74Min – 50Km Vrapimi më i gjati

Prej 2021 | Karate (9.KYU) | Universitätssportsinstitut der Universität Wien – Mag. Grabenwöger Kurt

TEATËR

2022 | Lamento allegro (Reprizë) | Roli: Plaku i oazës (Roli kryesor) | Regie: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo and Max Kaufmann | Odeon Theater Wien

2022 | Koom-Posh (Reprizë) | Roli: Ansambël | Regji: Max Kaufmann dhe Mario Mattiazzo | Odeon Theater Wien

2021 | Halloween Days 2021 – Animation Action and Acrobatics | Roli: Ignatius der Flammenmagier | Regji: SHAD Performance | Fammilypark Burgenland

2021 | Koom-Posh | Roli: Ansambël | Regie: Max Kaufmann dhe Mario Mattiazzo | Odeon Theater Wien

2020 | Zaza | Rolle: Klloun– Valltarë (xhonglim dhe akrobaci ) | Regji: Christof Loy | Theater an der Wien

2019 | Black Friday Event – Animation Action and Acrobatics | Rolle: Artist | Regie: SHAD Performance | Stadtpark Center Spittal Kärten

2019 | La Clemenza Di Tito | Rolle: Ushtar| Regie: Sam Brown | Theater an der Wien

2019 | Rusalka | Roli: Shërbëtor | Regji: Amelie Niermeyer | Theater an der Wien

2019 | Carmen – Das Musical | Roli: Ansambël | Regie: Erik Petersen | Musicalsommer Winzendorf

2019 | Lamento allegro | Roli: Plaku i oazës (Roli kryesor) | Regie: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo and Max Kaufmann | Odeon Theater Wien

2018 | Fidèles d’amour *SPECIAL* – Trilogia në një ditë | Roli: Djaloshi (Roli kryesor) | Regji: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo dhe Ivana Rauchmann | Odeon Theater Wien

2018 | Denn der Seiten sind so viele… | Roli: Udhëtari (Roli kryesor) | Regji: Rudolf Berger | Odeon Theater Wien

2018 | Fidèles d’amour 3 – Der Ruf | Roli: Djaloshi (Roli kryesor) | Regji: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo dhe Ivana Rauchmann | Odeon Theater Wien

2017 | Fidèles d’amour 2 – Rebellion | Roli: Djaloshi (Roli kryesor) | Regji: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo dhe Ivana Rauchmann | Odeon Theater Wien

2017 | Fidèles d’amour 1 – Das Rauschen der Flügel | Roli: Djaloshi (Roli kryesor) | Regji: Erwin Piplits, Mario Mattiazzo dhe Ivana Rauchmann | Odeon Theater Wien

            Prej 2016 | Anëtar i Serapions Ensemble

2016 | Im weißen Rössl | Roli: Kuzhinieri | Regji: Josef E. Köpplinger | Volksoper Wien

2016 | Wir Hunde / Us Dogs | Roli: Rex | Regji: Signa dhe Arthur Köstler | Volkstheater Wien

2016 | Agrippina | Roli: Role të ndryshme dhe Stunt | Regji: Robert Carsen | Theater an der Wien

2015 | Im weißen Rössl | Roli: Kuzhinieri | Regji: Josef E. Köpplinger | Volksoper Wien

2015 | Schönberg in Erwartung | Roli: Trupa e vallëzimit | Regji: Elisabeth Gabriel | Neue Oper Wien

2014 | Die Vögel | Roli: Ansambli i zogjëve | Regji: Thomas Schulte-Michels | Volkstheater Wien

Elvis_sq

FILM / TV

Elvis_sq

2022 | Sine Meta Drom | Roli: Ansambël | Regji: Max Kaufmann dhe Mario Mattiazzo | das Milieu Kino

2022 | Sahatçia | Roli: Anton (Roli Kryesor) | Regji: Gjergj Mazi | Shqipëri/Austri

2022 | Fahndung Österreich | Roli: Täter (Aktrim dhe Stunt) | Regie: Andy Klein | Servus TV

2019 | Walking on Sunshine | Roli: Georgi Ivanov | Regji: Chris Raiber | ORF

2017 | Trakehnerblut/Gestüt Hochstetten | Roli: Julio | Regji: Andreas Herzog, Christopher Schier | Servus TV

2015 | CopStories | Roli: Nuri Mudarow (rol rikthyes me aktrim dhe stunt) | Regji: Barbara Eder, Umut Dag | ORF

2015 | Soko Donau | Roli: Mike | Regji: Heinrich Ambrosch | ORF, ZDF

2014 | Operation Stonehenge – What Lies Beneath | Roli: Boscombe | Regji: Jeremy Turner | ORF, ZDF, BBC2, France 5, Smithsonian Channel

MARKETING

2022 | CIB – Sprachschule | Roli: Kandidat për provim | Regji: Thomas Bischof | Youtube

Elvis_sq

SHPËRBLIME

Nestroy-Preis 2016 (Kategoria: Spezialpreis) „Wir Hunde / Us Dogs“ Debutimi dhe produkcioni i SIGNA (Signa dhe Arthur Köstler), në bashkëpunim me Wiener Festwochen dhe Volkstheater

ZËRI

VIDEO

Reklamë - CIB Spraschule für Online-Deutschkurse B1 & B2

TRAILER "Lamento Allegro"

CopStories S04E10 Und aus - ORF1

CopStories S04E8.3 Wirds bald - ORF1

CopStories S04E8.2 Wirds bald - ORF1

CopStories S04E8.1 Wirds bald - ORF1

CopStories S04E06 Herzkönig - ORF1

CopStories S04E05 Wettschulden - ORF1

CopStories S04E04 Aufblattelt - ORF1

Trakehnerblut - ServusTV

Sam’s War

Tiefgarage

TRAILER “Fidèles d’amour 1 –Das Rauschen der Flügel”

TRAILER “Fidèles d’amour 2 – Rebellion”

TRAILER “Fidèles d’amour 3 – Der Ruf”

PORTRET

TEATER/FILM

ART MARCIAL/TRAJNIM

KONTAKTI

+43 664 126 4268